Bryn korforening i Oslo søker ny dirigent fra mai/juni 2024. Vår nåværende dirigent og sangpedagog har vært hos oss i 10 år, og ønsker seg andre utfordringer.

Bryn korforening er et blandakor med ca. 30 medlemmer, og har et allsidig repertoar, både viser, pop, jazz, og klassisk. Koret ble stiftet i 1922, og vi er svært stolte av å være det eldste blandede koret i bydelen vår.

Vi ønsker oss en kompetent og uhøytidelig dirigent som også kan spille piano.

Koret øver hver onsdag kl. 19.00-21.30 i Østre Aker menighetshus, Ulvenveien 110, 0665 Oslo.

Søknad kan sendes på mail til korets leder Inger Lise Bollom: ingerlisebollom@gmail.com

Ytterligere opplysninger kan fås av henne (tlf. 993 22 715), eller du kan ta kontakt med korets nåværende dirigent, Øystein Elle, oysteinelle@hiof.no (tlf. 911 59 459).

SØKNADSFRIST: 1. MARS.